Summa sidvisningar

tisdag, maj 20, 2014

Frihandel utan villkor hotar folkhälsan | Brännpunkt | SvD. ANTIBIOTIKA I DJURFODER OCH KLOR RENING AV KYCKLING

Ett nytt frihandelsavtal mellan USA och Sverige/Europa ska förhandlas fram.  Om inte mycket långtgående regler för livsmedelsproduktion finns med i en sådan handelsöverenskommelse kan vi komma att behöva acceptera livsmedel, grödor och djurfoder som en majoritet av Europas befolkning tar avstånd ifrån!  

I USAs livsmedelsproduktion accepteras stora mängder antibiotika, som kan öka antalet multiresistenta bakterier. I produktionen av kyckling och fjäderfä renas maten i ett klorbad  vilket kan utveckla en livsfarlig bakterieresistens. I produktionen av brödsäd och andra grödor används i allt större omfattning GMO = Gen Modefied Organism som kan slå ut lokala naturliga växter. Amerikanska företaget MONSANTO är världsledande när det gäller genförändrade produkter inom livsmedelsproduktion. På nätet finns ett mycket stort antal inslag om de risker detta kan föra med sig.

Om du tar avstånd från denna typ av manipulation av våra livsmedel HÖJ DIN RÖST OCH PROTESTERA!  Dela gärna denna artikel med andra, skriv gärna egna kommentarer och insändare i din lokala tidning.

Nu på lördag, 24 maj, 2014  genomför en internationell manifestation mot GMO.  Svenska politiker och organisationer har varit förvånansvärt tystlåtna inför detta internationella evenemang.

KLICKA PÅ NEDANSTÅENDE LÄNK OCH LÄS DEN SKRÄMMANDE ARTIKELN I SVENSKA DAGBLADET !






Frihandel utan villkor hotar folkhälsan | Brännpunkt | SvD:



'via Blog this'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar