Summa sidvisningar

fredag, december 08, 2017

NU SKA OKQ8s KUNDER med VISA KONTOKORT hjälpa till FÅNGA STORBOVARNA genom att svara på frågor



karlgustavqvarfordt.blogspot.se
Hur kan vi stoppa penningtvätt och andra grova brott ?

Hur ska vi kunna stoppa penningtvätt och andra grova brott ?



Bilden till höger är det frågeformulär och följebrev som OKQ8 BANK skickade ut nyligen till okänt antal kunder med VISA KORT i banken.


Personer i min omgivning som jag visade upp försändelsen för blev upprörda eller förb .....e  över hur man försöker samla in  uppgifter om egna politiska engagemang eller om någon i släkten har det eller någon uppsatt post i offentlig verksamhet.

 Man kräver även uppgifter om vem som satt in pengar och varifrån dessa kommer. Uppgifter om skatteinbetalningar i andra länder än Sverige vill man även ha reda på.
Samt inkomster, personnummer m.m., m.m.

(Scrolla för att förstora bilden så att du själv kan läsa texten !)




Ett nytt förslag i kampen mot den ökade brottsligheten ligger nu klart !
En kartläggning för att försöka hitta de värsta bovarna har redan startat !

Kommentar KGQ:  Sedan tidigare utredningar och polisingripandet har det stått ganska klart att det varit ohederliga personer inom näringslivet och den organiserade brottsligheten som försökt dölja pengar genom penningtvätt och på hemliga bankkonton på platser / öar med banksekretess och vett att inte fråga vart pengarna kommer ifrån.

För bara ett par dagar sedan avslöjades en av de ledande i den s.k. "Trustor - härvan" anhållits efter ett försök att lura Norska staten på ca 120 miljoner kronor !

Nu tror ni väl att det är mot dessa individer vår lagstiftande församling kommer att sätta in de största resurserna ? ? ?

MÅNGA KOMMER ATT BLI  BÅDE FÖRVÅNADE OCH UPPRÖRDA NÄR DET NU KAN AVSLÖJAS att jakten på skurkar kommer att rikta in sig på vanliga kreditkortsinnehavare och kräva mycket ingående information inom eventuella politiska uppdrag inom familjen,  varifrån pengarna kommer,  om man använder kortet utomlands, inkomster, beskattningar i andra länder m.m.

Hur kan vi stoppa penningtvätt och andra grova brott genom att låta banken få dessa personliga uppgifter från DIG?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar