Summa sidvisningar

tisdag, april 29, 2014

| Läs brevet som Attendos koncernchef inte vill att du ska se OM DU NU KAN prova länkar och DELA!

Detta brev blockerades som "osäkert" och potentiellt farlig alltså.  Jag kunde alltså inte dela på Facebook eller Twitter pga denna blockering på Google. Försöker nu gå bakvägen genom min blogg och "Blog it". Får se om det lyckas?





 Q:  Min kommentar till detta är att detta händer i 100.000-tals hem varje dag. Äldreboende är nu ofta privata företag och vinstdrivande som vill och försöker minimera kostnaderna.  Helt OK om de uppfyller kommunernas och de äldres krav på kvalitativ vård.  Hemtjänsten hinner numera inte med att utföra sitt jobb. De har fått YTTERLIGARE sparbeting av de nu styrande i kommuner, landsting och stat!   Exempel från Upplands Väsby:  Nya regler gör att man inte längre behöver komma på morgonen för att ta hand om äldre vårdbehövande. Tiden som går till vård är flexibel och ska fördelas efter beslut av den lokala vårdgruppen.

SKULLE VÅRA BESLUTSFATTARE KUNNA TÄNKA SIG ATT LIGGA I NEDKISSADE NATTBLÖJOR FRAM TILL LUNCH därför att ingen vårdgivare kommer?  Försök nu att förstå att Sveriges medborgare tycker att det gått för långt!  Gör ni inte det kommer ni kanske att gå på en rejäl bakstöt vid de två kommande valen.



GÅ OCH RÖSTA I BÅDE EU-VALET OCH RIKSDAGS, LANDSTINGS OCH KOMMUNALVALET så vi nu kan återställa välfärden!





| Läs brevet som Attendos koncernchef inte vill att du ska se:



'via Blog this'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar