Summa sidvisningar

måndag, september 16, 2013

Är DU en av många som luras av informationen från TT och journalister?

Tyvärr luras vanliga medborgare att tro att sanningen är en annan genom vad som står i rubriken i tidningar, text-TV och i TV-inslag!  Nyhetsförmedlare anpassar texter efter sin egen agenda.  Detta hotar på sikt medborgarnas tro på nyhetsmedia som "sanningssägare" och organ för en fri debatt.

Igår kunde allmänheten läsa ett telegram utsänt av TT som efter ha redigerats av kreativa personer på nyhetsredaktioner fick en helt annan betydelse.

Åtta anhållna vid nynazistdemonstration!

Fakta:  ca 150-200 medlemmar från en grupp "Svenskarnas Parti" som höll ett torg tal och demonstration som var godkänt av polisen.

Genom SMS och telefonkedja kallades ett stort antal  sk. "motdemonstranter" till platsen för den godkända demonstrationen.  Aktivister från dessa grupper kastade vattenfyllda ballonger, sköt av fyrverkeripjäser mot det godkända demonstrationståget och skadade flera poliser.  Antalet "motdemonstranter" var flera gånger större än de som fått tillstånd för demonstrationen.

Dessa "demokrater" som tog till våld förvandlades till upploppsmän/kvinnor när de anföll polis och den lagliga demonstrationen!

Åtta personer anhölls, men det var tydligen INGEN från den godkända demonstrationen.

Rubriken skulle kanske ha varit  "Åtta anhölls efter att ha attackerat polis och demonstrationståg"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar